MEYRA a megbízható német márka már 80 éve

MEYRA a világ egyik legismertebb és legsikeresebb kerekesszék és rehabilitációs eszköz gyártója 2018-tól a MEYRA CSOPORT égisze alatt folytatja a tevékenységét. Az évtizedes hagyományokra épülő „We move people” jelmondatot az egész vállalatcsoportra érvényesíti.

Termékeink nélkülözhetetlen társa a mozgásszervi betegségben szenvedők számára, segít szembenézni a mindennapi élet kihívásaival.

A széleskörű kerekesszék és rehabilitációs eszköz választéknak köszönhetően, elérhető közelségbe tudjuk hozni az egyéni célok megvalósulását a hétköznapokban, a hazai egészségügyi életben, a rehabilitációban és a versenysportban.

Ötvözzük a szakértelmet és a tapasztalatot a tudományos kutatás eredményeivel, annak érdekében, hogy új perspektívákat és ezáltal innovatív megoldásokat találjunk. Folyamatos a kommunikáció a fogyatékkal élőkkel, az orvosokkal, klinikákkal, gyógytornászokkal és a gondozókkal. Szoros az együttműködés az orvosi társaságokkal, betegszervezetekkel amelyek elősegítik a termékfejlesztést.

Röviden, a MEYRA a rehabilitáció világában, egyet jelent a kiemelkedő szaktudással és a minőség és a megbízhatóság iránti elkötelezettséggel, immár 80 éve. A MEYRA Csoportban azért dolgozunk, hogy támogassuk és motiváljuk a mozgáskorlátozott embereket, és biztosítjuk a legteljesebb élet elérését számukra.

 

Meyra-Ortopedia Kft.
2000 Szentendre
Kalászi út 3
Tel: +36 26 886 244

A Meyra Group tagja

MEYRA GROUP S.A.
Meyra-Ring 2
32689 Kalletal-Kalldorf

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 35 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 35 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz