05:59:05 AM GMT

Regisztráció gyógyszertárként

Gyógyszertárként ön gyorsan regisztrálhat adatbázisunkban néhány egyszerű lépésben. Hogy miért érdemes regisztrálnia, arról a lap oldalán olvashat részletesebben. Regisztrálni a kötelezően kitöltendő adatok megadása után a Regisztrálás gombra kattintva tud. A Regisztrálás gombra kattintva ön elfogadja az oldal Felhasználási feltételeit. Minél több mezőt tölt ki a nem kötelezően megadandó adatok közül, annál könnyebben megtalálják önt leendő vásárlói.

Az oldalon többféle lehetősége van regisztrációra. Az ingyenes regisztráció révén ön listázásra kerül adatbázisunkban és az oldalon kereső páciensek számára megjelenik a regisztrációkor megadott összes elérhetősége. Kiemelt hirdetőként Önnek lehetősége van az adott megye, vagy település találati listájának első helyein szerepelni. Ezzel az ön gyógyszertárának elérhetőségeire, adatlapjára esik először a kereső páciens tekintete. Ezen funkcióért a Google keresőben súlyos tízezreket kellene elköltenie havonta! A kiemelt hirdetőként történő listázás éves díja bruttó 5.900 Ft. A kiemelt hirdetőként történő megjelenéssel kapcsolatos igényét kérjük jelezze a regisztrációs folyamat során a megfelelő dobozba tett jellel, vagy rendelje azt meg e-mailes elérhetőségünkön. Ezen nagyon kedvező hirdetési díjak mellett ön biztosíthatja akár havi bruttó 492.- Ft-ért az ön szolgáltatásának kiemelt internetes jelenlétét. Gondolja csak el, ha 1 páciens betér az ön patikájába ezen oldalon történő megjelenés miatt, már megkereste a regisztráció díját!

Amennyiben él a kiemelt hirdetés lehetőségével, úgy az éves díjat a Saluca Kft. OTP Banknál vezetett 11744003-29908794 számú bankszámlájára kell elutalnia, vagy befizetnie egy OTP fiókban. A nagyobb kényelem miatt folyamatban van a bankkártyás fizetés lehetőségének megteremtése is. A regisztrációs díj bankszámlánkra érkezése után aktiváljuk kiemelését és listázzuk annak megfelelően az oldalon, ezt követően Ön 12 hónapon keresztül használhatja oldalunk ezen szolgáltatását. Az aktiválásról e-mailben kap értesítést, a számlát postai úton küldjük meg.

Regisztrációjának aktiválása után a megadott Felhasználónév és Jelszó használatával az oldal jobb felső sarkában található Bejelentkezés ikonra kattintva tud belépni a saját oldalára, melyet a Felhasználási feltételekben foglaltak szerint szabadon alakíthat

Figyelem!

Előfordulhat, hogy a regisztrációt visszaigazoló e-mail a Spam, vagy Levélszemét mappába kerül, ezért ha pár percen belül nem érkezik meg az e-mail, kérem ellenőrizze fenti mappákat a levelezőrendszerében.

A regisztrációs folyamat során összesen 2 db emailt fog kapni.

  1. levél: Ez a levél fogja tartalmazni, hogy milyen felhasználói névvel és jelszóval regisztrált a portálon. Érdemes elmenteni ezt a levelet a későbbiekre, ha esetleg elfelejtené ezeket az azonosítókat!
  2. levél: Az ebben lévő linkre kattintva ellenőrizzük, hogy valós e-mail címet adott-e meg regisztrációkor. Ezt a levelet nem kell elmentenie, mert a benne található link csak egyszer érvényes.
  A *-al jelölt adatok megadása kötelező, a többi kitöltése ajánlott.
 
Ön itt: Patikák