05:59:05 AM GMT

Hiba
  • XML Parsing Error at 2:32. Error 76: Mismatched tag

Felhasználási feltételek

  • PDF

Általános Szerződési Feltételek

A foglalkozasorvos.HU portált (foglalkozasorvos.hu, a továbbiakban: portál) a Saluca Kft, (4400 Nyíregyháza, Ady Endre u. 34/B., a továbbiakban: Szolgáltató) működteti.

Tájékoztatjuk, hogy a foglalkozasorvos.hu portálon történő regisztráció elindításával jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) automatikusan az Ön és a megjelenési felületet biztosító Saluca Kft. (Szolgáltató) között kötött szerződés részévé válnak. A portálon történő regisztrációt jelen ÁSZF feltételeinek megismerését és maradéktalan elfogadását követően indítson.  A regisztráció elindításával a jelen ÁSZF valamennyi rendelkezését a Szolgáltató elfogadottnak tekinti.
Tájékoztatjuk, hogy a 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő  szolgáltatások egyes kérdéseiről (továbbiakban: Ek. tv.) rendelkezései szerint az Ön és a Saluca Kft. között létrejött szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül.
Az oldal működésével, regisztrációs és listázási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a foglalkozasorvos.hu oldal ügyfélszolgálata áll rendelkezésre.

Szolgáltató adatai:

Saluca Egészségügyi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
4400 Nyíregyháza, Ady Endre u. 34/B.
ügyvezető: dr. Soós Zoltán
Adószám: 13965741-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-071542
Ügyfélszolgálat elérhetősége: (42) 460-202, vagy (30) 9522750 (munkanapokon 8-18 óráig)
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

1. Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A személyes adatok tekintetében az adatkezelő a Saluca Kft, aki a 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabályi kötelezettség hiányában – harmadik személyeknek nem adja át. A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfájlokat helyezünk el az Ön számítógépén (‚cookie‘). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfájlok a portál egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfájlok az Üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfájlok kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el. A portálra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófájl készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a portál fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófájl egyes esetekben személyes adatnak minősülhet. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére a Üzemeltető megsemmisíti.

2. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.

3. A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása. Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

4. A Weboldalon található foglalkozás-egészségügyi szolgáltató kereső tartalma kizárólag az abban szereplő személyekkel foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásaik igénybevétele céljából történő kapcsolatfelvételre szolgál. Ettől eltérő célra a foglalkozás-egészségügyi szolgáltató kereső adatait felhasználni tilos, így továbbközlésük sem megengedett. A foglalkozás-egészségügyi szolgáltató kereső adatait a Felhasználó kizárólag az erre a célra a Weboldalon kialakított adatlapon keresztül töltheti le.

5. A Weboldal tartalma semmilyen esetben nem minősül orvosi tanácsadásnak, azt az Üzemeltető csupán tájékoztató jelleggel helyezi el.

6. A regisztrációs díj befizetését követően a regisztrált tag lehetőséget kap szolgáltatásainak  bemutatására. A szolgáltató adatlapjának megszerkesztése a regisztrált felhasználó feladatat. Egyes esetekben ebben kérésre segítséget nyújtunk. Az oldalon történő regisztrációval ön megrendeli az oldal szolgáltatásait a regisztrációs folyamat során megjelölt tartalommal és feltételekkel. A regisztráció véglegesítésével felek közt távollévők közötti szerződés jön létre, melynek következtében az oldal üzemeltetője jogosult a regisztrált hirdető megjelölt számlázási nevére és címére a regisztráció során megjelölt szolgáltatási csomag díját kiállítani. A regisztrált hirdető ezt követően 12 hónapon keresztül jogosult az oldal megrendelt szolgáltatásainak használatára. A regisztrált hirdetőnek a regisztráció véglegesítését követően fizetési  kötelezettsége áll fenn, annak a számla beérkezésének időpontjától függetlenül nincs halasztó hatálya.

7. A regisztrált hirdető a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A regisztrált hirdető az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a szolgáltatást megrendelte.

8. A Weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.

9. A Weboldalon található külső hivatkozások (a foglalkozasorvos.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.

10. Az Üzemeltető fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

Módosítás dátuma: 2011. június 05. vasárnap, 16:27

Ön itt: Felhasználási feltételek